EFT in de praktijk

De focus ligt op het oplossen van energetische ladingen.

Intakegesprek

Waar situeert zich het probleem?

In het intakegesprek geef je aan wat je probleem, klacht, thema is waarmee je worstelt. De nadruk ligt op het oplossen van energetische ladingen. Die energetische ladingen kunnen de vorm aannemen van negatieve emoties, beperkende overtuigingen, trauma’s, energetische muren, koorden of afsplitsing. Deze ladingen manifesteren zich in een bepaald gebied in het lichaam (bvb nek, hart, maag of lage rug) en voelt aan als verkramping, spanning en/of pijn.  Ladingen die je jarenlang met je meegedragen hebt kunnen vrij snel verwijderd worden. Het voordeel is dat door die lagen één voor één weg te nemen alle emoties, overtuigingen en situaties die daaraan gekoppeld zijn verwijderd worden.
Ook emoties die vastzitten in een bepaald lichaamsdeel of orgaan kunnen vrijgemaakt worden. Dit wordt meestal als een enorme bevrijding ervaren.

Coachingstraject

Bij een coachingstraject wordt bekeken waar je nu staat en waar je naar toe wil. Van hieruit gaan we op zoek naar datgene wat je mentaal en emotioneel belemmert om je doel te bereiken. Door die obstakels op te ruimen kan je sneller en makkelijker je doel realiseren.

Vertrouwelijke sfeer

Bij rouwverwerking worden alle pijnlijke emoties die je ervaart door het verlies van een geliefd persoon opgelost. Dit maakt het makkelijker om om te gaan met het verlies, zodat je leven draaglijker wordt. Dit alles gebeurt in een vertrouwelijke sfeer. Zonder oordeel en vanuit een totale acceptatie wordt gewerkt aan jouw herstel. Elke sessie wordt zo goed mogelijk afgerond.

"De sessie was bijzonder rustgevend. Negen maanden later heb ik geen migraine aanvallen meer gehad. "

Ella | 16 jaar

"Dag Danny, ik kan met grote trots melden dat ik geslaagd ben voor mijn eindwerk! Mijn diploma is binnen! Dank je wel voor de therapie!"

Lies | 21 jaar

“Dag Danny, Ik ben zo blij dat de blokkades waar ik tegen aan liep volledig weg zijn. Daardoor kan ik verder met mijn leven. Ik sta weer positief in het leven en heb er weer zin in.”

Isabel | 29 jaar

Contacteer mij

Tijdens de corona-periode is mijn praktijkruimte volledig coronaproof ingericht.

0485 57 58 55

Hoge Lane 27 | 8200 Brugge

Hoge Lane 27
8200 Brugge