Matrix Reimprinting

Transformeren van pijnlijke herinneringen naar een positieve ervaring

Matrix Reimprinting

EFT Tool

Matrix Reimprinting in combinatie met EFT is een nieuwe techniek, ontstaan uit de recente ontwikkelingen in de kwantumfysica en ontwikkeld door Karl Dawson. Al onze herinneringen zijn opgeslagen in een energetisch veld, “Het Veld” of “The Matrix”.

Ons brein functioneert als een zend- en ontvangstsysteem dat verbonden is met The Matrix. Bij een trauma splitst een deel van onze energie zich af om ons tegen een pijnlijke gebeurtenis te beschermen en blijft achter in The Matrix. Dit wordt de ECHO (Energy Consciousness HOlogram) genoemd. Dat gedissocieerde, jongere deel is als het ware bevroren in de tijd en beïnvloedt nog steeds ons gedrag.

Transformatie pijnlijke herinneringen

Met behulp van Matrix Reimprinting verdwijnt de ECHO in je energiesysteem en word je bevrijd van dit beschermende maar gelijk saboterende mechanisme. Matrix Reimprinting transformeert pijnlijke herinneringen die je uit het verleden vasthoudt naar een positieve ervaring. Wanneer de dissociatie geneutraliseerd is, is er geen sprake meer van een mogelijke heractivering in het nu. De vroegere ervaring heeft geen invloed meer op het leven van vandaag. Je herschrijft als het ware je eigen geschiedenis waardoor je met meer vrijheid in het leven kunt staan.

In de praktijk

Hoe gebeurt Matrix Reimprinting in de praktijk? Je stapt in je eigen verleden en maakt contact met je jongere zelf (ECHO). We neutraliseren vervolgens de negatieve lading van je jongere zelf met EFT. Daarna vraag je wat het nodig heeft of waar het behoefte aan heeft. Vervolgens wordt de getransformeerde herinnering opgeslagen in Het Veld. De transformatie wordt als bijzonder helend en bevrijdend ervaren.

"EFT is at the forefront of the new healing movement."

Candace Pert PhD | Amerikaanse neurowetenschapper en farmacoloog, auteur van  "Molecules of emotion".

"EFT is a simple, powerful process that can profoundly influence gene activity, health and behavior."

Bruce Lipton PhD | Amerikaanse celbioloog, auteur van "De biologie van de overtuiging" & "Spontane evolutie".

"EFT offers great healing benefits."

Deepak Chopra MD | Amerikaanse internist en endocrinoloog, auteur van meer dan 50 boeken.

"Er is wetenschappelijk aangetoond dat EFT stresshormonen, zoals cortisol en adrenaline, met meer dan 25% verlaagd."

Dawson Church PhD | Amerikaanse auteur van "Mind over matter", "Je geniale genen" & "Clinical EFT handbook".

“The true cause of disease is unresolved negative emotions, such als unresolved fear, guilt, anger and other negative emotions that we collect over our lifetimes.”

Gary Craig | Amerikaanse grondlegger van EFT

Contacteer mij

Tijdens de corona-periode is mijn praktijkruimte volledig coronaproof ingericht.

0485 57 58 55

Hoge Lane 27 | 8200 Brugge

Hoge Lane 27
8200 Brugge