Getuigenissen

Lees hier een heel aantal positieve ervaringen na een EFT-behandeling.

Man of vrouw, tiener of vijftiger…

Greet, 44 jaar

Er zijn veel waardevolle technieken om een probleem of een situatie waarin je vastloopt te benaderen. EFT is daarin voor mij een revelatie. De EFT-sessies lijken een andere laag van het verhaal te beroeren dan dat woorden dat kunnen. EFT mobiliseert ook een diepere wijsheid en een grotere innerlijke vreugde. De begeleiding heb ik als zeer sereen, open en toch stevig ervaren.                                                                                                               

Ella, 16 jaar

De sessie was bijzonder rustgevend. Negen maanden later heb ik geen migraine aanvallen meer gehad.                                                                                                               

Robert, 35 jaar

Ik wil je nog eens bedanken voor een mooie sessie ondanks de omstandigheden die voor mij heel lastig waren gisteren. Het was prachtig hoe je me plots onverwacht vanuit een heel sterke spanning meenam naar de ‘open hemel’ om de sessie af te sluiten. En mooi om vast te stellen hoe sterk het vertrouwen al is gegroeid in mijn mind om zich naar de bron terug te laten voeren. Het was een speciale ervaring die me zal bijblijven. Je bent een goeie EFT Master, ik heb een groot vertrouwen in jou ervaren tijdens de sessies.                                         

Vanessa, 28 jaar

Ik dank mijn geest en lichaam voor hun wijsheid. De confrontatie met een burn-out heeft me gedwongen tot een diepe bewustwording van mezelf. Via EFT, Matrix Reimprinting en regressie zijn jarenlange zelfs levenslange angstpatronen, maar ook thema’s die zich diep in mij geworteld hadden zoals afscheiding van, afhankelijkheid van, innerlijke onrust, onzekerheden, …, opgelost. Meer dan 10 jaar had ik elke nacht verschillende nachtmerries (vnl. doodsangsten), door te luisteren naar hun boodschap en die thema’s via regressie-EFT aan te pakken zijn deze verminderd tot slechts uitzonderingen. Weerstand tegenover het EFT proces of onzekerheden over je inbreng tijdens het EFT proces worden ook opgelost dus daar hoef je je geen zorgen over te maken; als je ervoor openstaat, kan iedereen het. Naarmate de emoties opkomen tijdens het EFT proces, worden deze opgelost en voel je onmiddellijk een verlichting, een ontspanning van het lichaam. Danny luistert goed, en start elke sessie met voldoende duidelijke info over het verloop, hij begeleidt je doorheen de sessie op een manier die warm en veilig voelt. Danny heeft een groot hart en straalt vertrouwen uit, hij neemt de tijd om je te helpen. Danny, ik ben je heel dankbaar”.                                                                                                                            

Marie-José, 57 jaar

Wanneer de “afvoerleidingen” in onze hersenen het laten afweten, waardoor negatieve ervaringen en/of herinneringen zich opstapelen, voel je je slecht, en zie je het bos niet meer door de bomen. Hier kan Danny helpen. Op een zachte, maar ingrijpende manier zorgt hij dat emotioneel geladen herinneringen niet meer belemmeren, en er weer plaats en energie is voor andere zaken.                                                                                                                             

Iedereen welkom in mijn EFT praktijk!

Martha, 57 jaar

Ik wil je van harte bedanken voor de zéér goede sessies die ik tot op heden heb gehad.

Marc, 39 jaar

Jaren werkte ik in een KMO waar mijn leidinggevende een tiran was. Op het bureel werd iedereen muisstil als hij binnenkwam want wat en tegen wie zou hij het vandaag gemunt hebben.  Zijn telefoonnummer op mijn schermpje zien verschijnen was voldoende om het angstzweet te voelen opkomen.  Daar kwam weer een scheldbui aan … Na jaren werd het me teveel en veranderde ik van werkgever. Zelfde job enkel een andere leidinggevende die menselijk was. Maar de jaren hadden aan me gevreten.  Telkens ik het telefoonnummer van mijn nieuwe leidinggevende zag verschijnen kreeg ik nog steeds angstzweet.  Het belemmerde mijn werkzaamheden. Via de  picture tapping technique heeft Danny deze barrière kunnen wegwerken.  Eén sessie was al voldoende.  Vandaag de dag kan iedereen me opbellen zonder dat de schrik me om het hart slaat.                                                                               

Lies, 21 jaar

Dag Danny, ik kan met grote trots melden dat ik geslaagd ben voor mijn eindwerk! Mijn diploma is binnen! Dank je wel voor de therapie! Die oefening die ik dan moest uitvoeren heeft me echt geholpen. Hoe meer ik die deed hoe beter het lukte en hoe beter ik me voelde. Ik ben met vertrouwen naar mijn presentatie gegaan. 1000 maal dank voor de hulp. Groetjes, Lies.

Isabel, 29 jaar

Dag Danny, Ik ben zo blij dat de blokkades waar ik tegen aan liep volledig weg zijn. Daardoor kan ik verder met mijn leven. Ik sta weer positief in het leven en heb er weer zin in. Ik had vlug door dat ik bij de juiste persoon was terecht gekomen, je luistert goed en hebt snel door wat het probleem is. De technieken die je toepast werken snel en doeltreffend. Dankjewel daarvoor. Groetjes.                   

Magda, 54 jaar

Vier jaar na mijn trauma, had ik deze nog altijd niet verwerkt. Ik was op een punt gekomen waar ik alles verdrong en overspoeld werd door negatieve gevoelens en angsten. Het was niet meer mogelijk om normaal te functioneren. Toen ik de hulp kreeg van Danny via EFT en Matrix Reimprinting, veranderde mijn leven. Na de eerste sessie werd het me reeds duidelijk dat ik bij de juiste persoon beland was, die me terug op de rails van het leven zette. Mijn trauma is nu verwerkt en verleden tijd en mijn onzekerheden bepalen niet langer mijn leven. Ik kan opnieuw genieten van alles wat me omringt. De eerste stap om hulp te zoeken was de moeilijkste, maar nu ben ik Danny zo dankbaar! Zijn kennis, geduld en technieken zijn van onschatbare waarde.                                                                                                                             

Barbara, 32 jaar

Op een dag werd ik geconfronteerd met een claustrofobie-aanval. Een angst die ik ervoor niet kende, maar die sindsdien m’n alledaagse activiteiten bepaalde. Ik kon zelf heel wat hindernissen overwinnen: auto, lift, bus, trein. De vliegangst bleef me echter achtervolgen en beperkte mij en m’n gezin in de keuze voor een vakantiebestemming. Ik volgde een heel zinvolle cursus ‘vliegangst overwinnen’, leerde relaxatieoefeningen en verstrooiingstechnieken. Zeker de moeite, maar ook dat bleek onvoldoende. Gelukkig mocht ik kennis maken met de EFT-techniek bij Danny. Hij hielp me om alle triggers te neutraliseren zodat deze geen invloed meer hadden op m’n claustrofobie en de vliegangst in het bijzonder. Hij leerde me ook een verkorte techniek die ik toepaste in de luchthaven zelf. Onlangs maakte ik – zonder medicatie – een rustige en ontspannen vliegreis. Ik sta nog steeds het liefst op vaste grond, maar het vliegen vormt geen hindernis meer om de wereld te verkennen! Voor mij gaat letterlijk een hele wereld open. Dank je, Danny!                                         

Laat me je inspireren...

Contacteer mij

Tijdens de corona-periode is mijn praktijkruimte volledig coronaproof ingericht.

0485 57 58 55

Hoge Lane 27 | 8200 Brugge

Hoge Lane 27
8200 Brugge