Over mezelf

Hallo, ik ben Danny Senesael en heb een EFT praktijk in Brugge

Hallo! Ik ben Danny

Gediplomeerd EFT therapeut te Brugge

Mijn naam is Danny Senesael en ik ben bijzonder geïnteresseerd in de aard en de werking van ons bewustzijn en onderbewustzijn. Ik zocht naar technieken om mezelf te bevrijden van het verleden. Wat opviel bij mezelf en bij anderen was hoe moeilijk het is onszelf te zijn op een ongekunstelde manier. Dit is te wijten aan beperkende patronen, emotionele blokkades en/of negatieve kernovertuigingen. In het verleden heb je waarschijnlijk pijnlijke momenten ervaren. Om je daartegen te beschermen heb je onbewust één of meerdere afweermechanismen geactiveerd. Ook al heb je dat afweermechanisme nu niet meer nodig, toch blijft het actief en kan het door bepaalde omstandigheden of personen getriggerd worden. Bij een trauma bevriest een deel van jezelf. Het bevroren deel heeft als functie jezelf te beschermen maar tegelijk heeft het een saboterende werking en kan het je leven in grote mate domineren. Daarnaast heb je in de loop van je leven één of meerdere negatieve kerngedachten wortel laten schieten. De meest voorkomende zijn: ik ben een slachtoffer, ik verdien het niet, ik ben bang, het leven is een strijd, er is niet genoeg voor me en ik voel me niet veilig.

Bevrijdende technieken

In mijn zoektocht naar tools om mezelf te bevrijden van de ballast van het verleden is klassieke EFT, EFT/ Matrix Reimprinting en Optimal EFT op mijn pad gekomen. Het zijn bijzonder waardevolle technieken om jezelf te bevrijden van beperkende patronen, emotionele blokkades, negatieve overtuigingen en in sommige gevallen lichamelijke pijn. Ik heb me gespecialiseerd in het wegnemen van energetische ladingen en de kennis en ervaring die ik daarbij heb opgedaan, wil ik inzetten om ervoor te zorgen dat je uit je impasse geraakt en met minder ballast in het leven staat.

Mijn behaalde diploma’s

  • Gecertificeerd EFT Master Practitioner
  • Gecertificeerd Matrix Reimprinting Practitioner

"De sessie was bijzonder rustgevend. Negen maanden later heb ik geen migraine aanvallen meer gehad. "

Ella | 16 jaar

"Dag Danny, ik kan met grote trots melden dat ik geslaagd ben voor mijn eindwerk! Mijn diploma is binnen! Dank je wel voor de therapie!"

Lies | 21 jaar

“Dag Danny, Ik ben zo blij dat de blokkades waar ik tegen aan liep volledig weg zijn. Daardoor kan ik verder met mijn leven. Ik sta weer positief in het leven en heb er weer zin in.”

Isabel | 29 jaar

Contacteer mij

Tijdens de corona-periode is mijn praktijkruimte volledig coronaproof ingericht.

0485 57 58 55

Hoge Lane 27 | 8200 Brugge

Hoge Lane 27
8200 Brugge